Siirry kohtaan Sisältö

Metyyli-isotiatsolinoni (MI)

Käytämme säilöntäaineita varmistaaksemme valikoimaamme kuuluvien kodinhoitotuotteiden ja ihonhoitotuotteiden säilyvyyden. Ilman niitä bakteerit, hiiva ja home voisivat pilata tuotteet. Valitsemme säilöntäaineet huolella ja varmistamme, että ne ovat sekä tehokkaita että turvallisia käyttää.

A person washing their hands with soap

Metyyli-isotiatsolinoni (MI) on yleinen ihonhoitotuotteissa käytetty säilöntäaine. Nyt on kuitenkin herännyt huoli siitä, että se saattaa aiheuttaa allergioita joillekin ihmisille. Olemme poistaneet metyyli-isotiatsolinonin suurimmasta osasta henkilökohtaisia hoitotuotteitamme. Pois huuhdeltavien hoitotuotteiden osalta vähennämme metyyli-isotiatsolinonin pitoisuuksia kautta linjan varmistaaksemme, että täytämme uusien säädösten vaatimukset.

Metyyli-isotiatsolinoni on mainittu ihonhoitotuotteidemme ainesosaluettelossa, jotta kyseiselle ainesosalle allergiset henkilöt voivat välttää tuotetta. Seuraamme jatkuvasti alan tieteellisen tutkimuksen kehitystä varmistaaksemme, että kaikki tuotteemme ovat turvallisia, tehokkaita ja kaikkien lakivaatimusten mukaisia.

Yleisimpiä kysymyksiä kuluttajiltamme

Mitä metyyli-isotiatsolinoni on?

Metyyli-isotiatsolinoni on kirkasta, väritöntä nestettä, joka liukenee veteen. Se parantaa tuotteiden turvallisuutta ja pidentää niiden varastointiaikaa ehkäisemällä bakteerien ja hiivan kasvua. Ilman säilöntäaineita, kuten metyyli-isotiatsolinonia, tuotteemme voisivat alkaa haista epämiellyttäviltä ja vaihtaa väriä tai niissä voisi alkaa kasvaa hometta, joka tuottaa terveydelle haitallisia toksiineja.

Aiheuttaako metyyli-isotiatsolinoni allergiaa?

Useimmilla metyyli-isotiatsolinonia sisältäviä tuotteitamme käyttävillä ihmisillä ei esiinny allergisia reaktioita. Sen jälkeen kun ihotautilääkärit ilmaisivat huolensa siitä, että metyyli-isotiatsolinoni voi aiheuttaa ihoallergioita yhä useammille, oma turvallisuuteen ja ympäristöasioihin keskittynyt keskuksemme (Environmental Assurance Centre, SEAC) kävi läpi kaikki olennaiset kliiniset tutkimustiedot. Tämän seurauksena jätämme metyyli-isotiatsolinonin jatkossa pois iholle jätettävistä ihonhoitotuotteistamme ja vähennämme sen pitoisuutta pois huuhdeltavissa ihonhoitotuotteissamme.

Takaisin alkuun